Warmtepompkiezer

Warmtepompkiezer

Of een warmtepomp geschikt is voor uw woning hangt af van uw situatie. Om u te helpen beslissen hebben we voor u de warmtepompkiezer gemaakt. Hiermee weet u binnen 2 minuten of uw woning geschikt is voor een warmtepomp incl. een prijsindicatie en terugverdientijd. 

Ontdek de voordelen

Verzekerd zijn van een goed werkende en veilige warmtepomp. Met het onderhoudsabonnement van ToTec kunt u veilig en comfortabel uw huis verwarmen, terwijl u daarnaast ook geld en energie bespaart. Wilt u erop vertrouwen dat uw warmtepomp efficiënt blijft werken en u niet in de kou of voor andere vervelende verrassingen komt te staan? Vraag dan een onderhoudsabonnement aan.

Warmtepomp onderhoud

199
00
  • Periodiek onderhoud van uw warmtepomp (2-jaarlijks)
  • Inclusief 2-jaarlijkse schoonmaak
  • Geen voorrijkosten*
  • Enkel kosten van onderdelen bij reparatie
  • 24 uur per dag bereikbaar bij storingen
  • Snelle service

* boven de 10km worden er extra reiskosten gerekend

De genoemde totaalprijs is incl. btw, per jaar.
Op dit abonnement zijn onze algemene voorwaarden ‘Installatiewerk voor consumenten’ en onze Aanvullende voorwaarden Service en Onderhoud van toepassing.  

Warmtepomp abonnement

Op deze overeenkomst zijn onze algemene voorwaarden ‘Installatiewerk voor consumenten’ en onze Aanvullende voorwaarden Service en Onderhoud van toepassing.  Door deze overeenkomst te ondertekenen en naar ons terug te sturen, gaat u niet alleen de overeenkomst met ons aan, maar bevestigt u ook ter beschikking te hebben gekregen en de toepasselijkheid ervan te aanvaarden.

Checklist cv-ketel storing