Over ToTec

De missie van ToTec

Hét duurzame en oplossingsgerichte installatiebedrijf

Ondernemers Auke van Slooten en Cornelis Woord startten in 2004 ToTec (Totaal Technisch) Installatietechniek met een doel: een betrouwbare oplossing bedenken voor de installatieproblemen van hun klanten. Voor elk probleem een oplossing, is nog steeds hun motto.

Ze hebben zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in duurzaam installeren van gas, water, licht en elektra en lopen daarin voorop, samen met de rest van hun team. Warmtepompen, domotica, energie besparen, gasloos installeren, zonnepanelen: allemaal onderdeel van het dienstenpakket van ToTec. Daarnaast leveren ze kwaliteit en komen ze hun afspraken na.

ToTec Installatietechniek heeft veel ervaring in de utiliteit, particuliere sector, bij overheidsinstellingen en in de maritieme sector.

Kiezen voor ToTec is kiezen voor

Duurzame installatie met een gedegen kennis van alle installatiefacetten​

Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Een sterk oplossingsgerichte aanpak

Ons team

Auke van Slooten

Directeur, Aquisitie en Verkoop

Louw Post

Directeur, Calculator en Werkvoorbereider Elektra

Johannes Hoefnagel

Werkvoorbereider

Jan van Haaften

Werkvoorbereider

Jan Pieter de Boer

Werkvoorbereider

Jan Paulus de Boer

Tekenaar / Calculator

Jeffrey de Graaf

Tekenaar / Werkvoorbereider

Harm de Boer

Financial Controller

Cees Woord

Brenda Bakker

HRM admin

Petra Kok

Planning S&O / Receptie

Harma Visser-de Vries

Planning S&O / Receptie

Neem contact met ons op

Onze historie

ToTec werkt veel voor aannemers, projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, particulieren en de maritieme sector. De onderhoudsabonnementen ontzorgen particulieren/bedrijven en zorgen daarnaast voor een beter rendement van ketels en warmtepompen. 

Het begon in 2004 met installatiewerkzaamheden in de schuur achter het huis van Auke van Slooten. In 2021 bestaat het bedrijf inmiddels uit 45 mensen. Het volledige pand, op een perceel van 4000 vierkante meter, is compleet in gebruik door ToTec. Hoe is dat zo gekomen?

2021
Overname
Vanaf 1 januari 2021 zijn Installatiebedrijf Gebroeders De Boer en TGU overgenomen door ToTec. Het personeel, het autopark en de materialen worden onderdeel van ToTec BV.
2021
2019
Certificering
Na anderhalf jaar hard werken haalt ToTec de VCA en ISO 9001 certificering binnen in maart 2019, wat bewijst dat Totec BV kwalitatief gezien op een hoog niveau werkt. Voor deze certificaten zijn management, werkvoorbereiding, duurzaamheid en het totale installatiewerk bijzonder belangrijk. Met VCA en ISO 9001 is helder dat klanten goed werk geleverd krijgen en dat het personeel veilig werken kan werken.
2019
2017
Overname
In 2017 neemt ToTec BV VH installatietechniek over. Alle vijf werknemers komen in dienst bij ToTec
2017
2017
Nieuwe directeur
Louw Post van Elektra Techniek Post, met wie Van Slooten en Woord al geruime tijd samenwerken, komt als directeur van de nieuwe tak ToTec Elektra bij de zaak. In dat jaar wordt ToTec een BV.
2017
2015
Verhuizing
De 10 ToTec medewerkers verhuizen naar het huidige pand aan De Meer 11 op het industrieterrein op Urk, vlakbij de A6.
2015
2008
Uitbreiding
ToTec neemt de eerste werknemer aan. In de jaren tot en met 2014 volgden nog 7 werknemers.
2008
2007-2014
Verhuizing
ToTec verhuist naar een pand bij een door Van Slooten gekochte boerderij aan het Steenbankpad in Tollebeek.
2007-2014
2005
Aanleggen grondgebonden warmtepomp
ToTec is het eerste bedrijf dat op Urk een grondgebonden warmtepomp bij een gezinswoning installeert. De eerste stap naar specialiseren in duurzame installatie is gezet.
2005
2004
Hoe het begon
Installateurs Auke van Slooten en Cornelis Woord krijgen diverse opdrachten voor installatiewerkzaamheden. "Deze zaken pakken we met beide handen aan." Ze besluiten Totaal Technisch Installatie in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Ze werken op dat moment vanuit een schuur bij het huis van Van Slooten.
2004

Checklist cv-ketel storing